TBB’nin sosyal yardımları ile avukatlık sınavı, staj değerlendirmeleri ve hukuk fakültelerinin asgari standartlara kavuşturulması için TBB tarafından yürütülen çalışmalar hakkında. (10.06.2015)

Değerli Meslektaşım,

Türkiye Barolar Birliği’nin sosyal yardımları ile avukatlık sınavı, staj değerlendirmeleri ve hukuk fakültelerinin asgari standartlara kavuşturulması için yürüttüğümüz çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgilere ekli dosyalardan ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla.

Av. Metin Feyzioğlu
Türkiye Barolar Birliği Başkanı

EK 1 : TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ'NİN SOSYAL YARDIMLARI HAKKINDA KISA BİLGİ