Bursa Barosu Türk Sanat Müziği Korosu, Filiz Başıbüyük’ün şefliğinde 8 Mayıs 2016 Pazar akşamı unutulmaz bir konsere imza attı. (19.05.2016)

Bursa Barosu Türk Sanat Müziği Korosu, Filiz Başıbüyük’ün şefliğinde unutulmaz bir konsere imza attı.

BAOB Oditoryumu’nda gerçekleştirilen konsere Bursa Barosu’na kayıtlı avukatlar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Türk Sanat Müziğinin en seçkin eserlerinin seslendirildiği konserde;
İsmail İşyapan, Ayşegül Gökgöz, Emin Yenice, İhsan Bölük, İsmail Eren, Nabi Ergin, Ersin Edel, Şükrü Ekren, Metin Öztosun, Sema Derin, Erdoğan Öztekin, Yahya Şimşek, Emin Tarık Öztosun, Metin Öztosun ve Zeynep Akaras’ın solo performansları da Türk Sanat Müziği sevdalılarından büyük beğeni topladı.

Aynı zamanda solo performansları için sahneye çift olarak çıkan; Figen ve Deman Cönk, Tülin ve Vedat Kavasoğlu, Hamide ve Halil Yeşilyurt ise eşli olarak seslendirdikleri eserlerle salondakileri mest etmeyi başardılar.

Konserin sonunda, TBMM 21. Dönem Bursa Milletvekili ve Bursa Barosu Eski Başkanı Ali Arabacı programın sunucusu Nalan Höke ile Şef Filiz Başıbüyük’e çiçek takdim etti.