Baroların, halka Anayasa Değişikliği’ni anlatma toplantıları kapsamında Aydın Barosu tarafından gerçekleştirilen toplantıya Bursa Barosu Başkanı Gürkan Altun, yönetim kurulu üyeleri Ebru Piri Kaya, Buket Gülçin Özel ve Sefer Bülent Yaylalı katıldı. (10.02.2017)

Aydın’da vatandaşlarla birlikte el ele İzmir Marşı

Baroların, halka Anayasa değişikliğini anlatma toplantıları sürüyor. Bunlardan birisi de Aydın Barosu tarafından gerçekleştirildi. Aydın Şükran Güngör Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen, açılış konuşmasını Aydın Barosu Başkanı Gökhan Bozkurt’un yaptığı ve Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Prof. Dr. Süheyl Batum ve Prof. Dr. Korkut Kanadoğlu’nun konuştuğu panele Bursa Barosu Başkanı Gürkan Altun, yönetim kurulu üyeleri Ebru Piri Kaya, Buket Gülçin Özel ve Sefer Bülent Yaylalı katıldı. Salonu tıklım tıklım dolduran vatandaşlara halk oylamasına sunulacak anayasa değişikliğine neden hayır denmesi gerektiği tüm gerçekliğiyle anlatılırken, panel sonunda konuk baro başkanları da sahneye çağrıldı. Konuşmacılarla el ele veren baro başkanları, vatandaşlarla birlikte İzmir Marşı’nı okudu.