Büyükşehir Belediyesi Eşitlik Birimi’nin kadın dernekleri temsilcileriyle düzenlendiği toplantıda Bursa Barosu'nu Kadın Hakları Komisyonu'ndan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hüsniye Altın Yeşil ile Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Nazlı Ceren Şendoğan temsil etti. (17.02.2017)

Bursa Barosu, Büyükşehir Eşitlik Birimi'nde

Toplantıya katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, toplumun gelişimine yönelik her türlü projeye destek olacaklarının sözünü verdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Eşitlik Birimi, Bursa ve ilçelerinde faaliyet gösteren kadın dernekleri temsilcileriyle Tarihi Bina’da bir araya geldi. Toplantıda, Eşitlik Birimi'nin 2017 yerel eylem planının ana başlıkları aktarıldı, devam eden kampanya ve projelerle ilgili bilgi verildi.

Yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yapılacak etkinlikler duyuruldu, derneklerin projelerini sunmaları için toplantı takvimi belirlendi.