23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çelenk Sunma Töreni 23 Nisan 2017 Pazar günü Adliye Sarayı bahçesinde gerçekleşti. (24.04.2017)

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık.

Bursa Barosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, Bursa Adalet Sarayı önündeki Atatürk Anıtına çelenk koyarak kutladı. Bursa Barosu Yönetim Kurulu üyeleriyle avukatların katıldığı kutlamada Bursa Barosu Başkan Yardımcısı Atila Atik, genç avukat temsilcileri ve Avukat Zekiye-Şerafettin Tiryaki çiftinin oğlu Poyraz Tiryaki ile birlikte anıta çelenk koyduktan sonra saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Başkan Yardımcısı Atila Atik, Bursa Barosu’nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajını okudu. Mesaj şöyle:

“Milli irade yalnız bir şahsın değil, bütün millet fertlerinin arzularının ve emellerinin bileşkesinden ibarettir. Bu sebeple egemenlik bir şahıs veya zümrenin değil kayıtsız ve şartsız milletin olmalıdır ki ulusal onurumuz ve bağımsızlığımız da daima güvencede olsun. Türk Milleti'nin istikbali, bunu anlayan ve sahip çıkan çocuklarının parlak zihinleri ve büyük vicdanları üzerinde yükselecektir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.”
Törenin ardından katılımcılar, hep birlikte kahvaltı yaptı.