Bursa Barosu 13. Rafet Canbaz Halı Saha Futbol Turnuvası sampiyonu A.S.D.G.S. takımı oldu. (05.02.2018)

Bursa Barosu Futbol Turnuvası’nda şampiyon A.S.D.G.S. (Allahını Seven Defansa Gelsin Spor)

Bursa Barosu 13. Rafet Canbaz Halı Saha Futbol Turnuvası'nda A.S.D.G.S. (Allahını Seven Defansa Gelsin Spor) finalde Uludağ takımını 5-3 yenerek şampiyonluk kupasını kaldırdı. Turnuvada Baro Bereliler takımını 5-4 yenen Cebri İcra takımı da üçüncü oldu.

Bursa Barosu Geleneksel Rafet Canbaz Halı Saha Futbol Turnuvası maçları, Nilüfer Özlüce Mahallesi’ndeki Saraylar Halı Saha’da oynandı. 20 takım 4 grupla başlayan maçlarda, A.S.D.G.S.-Game Of Law, Olgunlar-Cebri İcra, Uludağ-Ares ve Barocelona-Baro Bereliler çeyrek final oynadı. Bu maçlardan da yarı final eşleşmeleri A.S.D.G.S. ile Cebri İcra ve Uludağ ile Baro Bereliler şeklinde oldu. 28 Ocak günü oynanan yarı final maçlarını Bursa Barosu Av. Gürkan Altun da izledi.

4 Şubat günü ise önce üçüncülük maçı oynandı. Cebri İcra, ilk yarıyı 4-0 yenik tamamlarken, ikinci yarıda skoru tersine çevirip, maçı 5-4 kazanarak turnuvanın üçüncüsü oldu.

Bu maçın ardından nefeslerin tutulduğu final karşılaşmasında A.S.D.G.S. ile Uludağ takımları kıran kırana mücadele verdi.

İlk aşama başa baş giden mücadelede skor 2-2’ye geldi. Fakat maçın sonunda tabelada yazan skor A.S.D.G.S. takımı lehine 5-3’tü.

Son düdüğün ardından turnuvayı Bursa Barosu adına organize dene komite adına Av. Özcan Çoraklı, önce hakemlere, sonra turnuvanın yıldız oyuncularına ve 4.’lükten başlayarak 3, 2 ve şampiyon takıma kupalarını verdi.

Bu arada Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun, turnuvaya katılan takımlara Doburca Ganita Restoran’da finalden bir gün önce kahvaltı verdi.