Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun, 38 stajyer avukatı CMK Uygulama Merkezi salonunda Sayman Av. Metin Öztosun ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sefer Bülent Yaylalı ile birlikte kabul etti. (06.08.2018)

Bursa Barosu’nun 2018-2019 dönemi stajyer sayısı gitgide artıyor. Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun, son olarak 38 stajyer avukatı, CMK Uygulama Merkezi salonunda Sayman Av. Metin Öztosun ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sefer Bülent Yaylalı ile birlikte kabul etti. Altun, Öztosun ve Yaylalı, stajyer avukatlara Bursa Barosu’nu tanıttı, yapılan çalışmaları anlattı ve avukatlık mesleğinin pratikteki uygulamalarından örnekler verdi. Meslek ilkeleriyle, çalışma alanındaki kuralları hatırlattılar. Stajyer avukatlar Ebubekir Renk, Fatih Burak Akbaş, Alihan Parlak, Adem Kartal, Ayşe Buse Karataş, Yağmur Taşdemir, Gizem Dörtter, Emrah Uzun, Güleser Aydın, Deniz Gümüşoğlu, Olcay Uzuner, Ertan Saygılı,Mustafa Koçaslan, Pelin Saygılı, Betül Özkan, Ali Yıldız, Yunus Emre Uşen, Yasemin Gençyiğit, Emre Aslankılıç, İrem Nur Korkusuz, İrem Nalbant, Duygu İrem Demir, Fatih Selçuk Kadiroğlu, Merve Erdoğan, Ezgi Genç, Semih Dülger, Muhammed Demir Öz, Gökberk Duman, Begüm Ay, Gökçe Yıldız, Batuhan Taşdemir, Cafer Selek, Hande Makas, Ceyda Sinmez, Özge Turgut, Ayşe Nom, Kübra Ceyhan, Şeyda Gözde Solmaz ise konuşmaların ardından sorular yönelttiler.