VDR Veri Denetim ve Raporlama Firması’nca geliştirilen ve Tazminat hesaplama kolaylığı sağlayan tazminatonline.com aplikasyonunun yüzde 50 indirimli kullanılabilmesi için protokol imzalandı. (12.09.2018)

Tazminat hesaplamak artık çok kolay
Bursa Barosu, üyesi olan avukatlar için bir kolaylık daha sağladı. VDR Veri Denetim ve Raporlama Firması’nca geliştirilen ve Tazminat hesaplama kolaylığı sağlayan tazminatonline.com aplikasyonun yüzde 50 indirimli kullanılabilmesi için Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun ile VDR şirketi yöneticisi Ufuk Özer arasında protokol imzalandı. İmza töreninde Bursa Barosu Saymanı Av. Metin Öztosun, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ebru Piri Kaya, Genç Avukatlar Temsilcilerinden Av. Türker Sarnık ile Av. Şinasi Özer de bulundu.

Tazminat Online ne işe yarıyor, nasıl kullanılıyor?
Ufuk Özer’in verdiği bilgiye göre tazminatonline.com, kurumlardan bireylere kadar geniş bir kullanım alanı olan; genel tazminat, maddi tazminat ve destekten yoksun kalma tazminatı hesapları konusunda sayısız kombinasyon içeriyor.

İş Hukuku otoritelerinin danışmanlığı ile hazırlanan “tazminatonline”, ince hukuki nüansları gözeterek, tazminat raporlarını hızlı ve doğru olarak hesaplayabilmeyi sağlayan bir uygulama... Uygulamanın hukuksal içeriğinin oluşmasında Av. Şinasi Özer’in tecrübelerinden faydalanıldı.

Genel Tazminat
Kıdem Tazminatı, İhbar Tazminatı, Fazla Mesai Ücreti, Hafta Tatili Ücreti, Bayram ve Genel Tatil Ücreti, Yıllık İzin Parası ve Ödenmeyen Ücret gibi Genel Tazminat alacaklarını, yargı çevrelerinde kabul görmüş uygulamalar ışığında, tüm detaylarıyla, birbirleri ile etkileşimli olarak dakikalar içinde hesaplayıp raporlayabilirsiniz.

Maddi Tazminat
Kaza sonucu bedensel maddi zarara uğramış olan kazalının tazminat tutarını hesaplayıp, raporlama imkanı veren, gireceğiniz minimum bilgi ile raporlarınızı detaylı tablolar ve açıklamaları ile dakikalar içinde oluşturmanızı sağlayan hesap kategorisidir.

Destekten Yoksun Kalma Tazminatı
İş Kazası sonucu vefat etmiş olan kişinin Destek Tazminatı tutarını ve Hak sahiplerine dağıtımını bu kategoride hesaplayabilirsiniz. Hesaplanan Destek Tazminatını hak sahiplerine otomatik olarak dağıtıp, bu dağıtımın detaylı devre (Geçmiş, Aktif, Pasif) tabloları ve açıklamaları ile dakikalar içinde raporlamasına imkan veren hesap kategorisidir.

KULLANIM ALANLARI
  • Tazminatonline, tazminat hesabı raporlarını, dakikalar içerisinde, hesaplamalar ve rapor formatı ile uğraşmadan, mahkemeler, kurumlar ya da kişiler gibi arzu ettiğiniz makama hitaben hazırlayıp hızla sunabilmeniz için tasarlanmıştır. Raporlar, hesaplamaları ve açıklamaları ile sunumuna uygun, açık ve anlaşılır bir içeriktedir. Dilerseniz sistem üzerinde ya da bilgisayarınıza indireceğiniz “Word” formatında kendinize özel sunum şeklini uygulayarak raporlarınızı özelleştirebilirsiniz. Sistemde hazırladığınız raporlara her platformda ücretsiz olarak ulaşabilir ve arzu ettiğiniz zaman yine ücretsiz olarak düzenlemeler yapabilirsiniz.
  • Avukatlar açacakları davaya konu olacak tazminat tutarlarını anında hesaplayabilecek, müvekkillerine arzu ettikleri formatta sunabilecekler. Bunun yanında davalarıyla ilgili sunulan bilirkişi raporlarındaki hesaplamaların doğruluğunu derhal kontrol edebilecek ve varsa hataları kolayca tespit edebilecekler.
  • Bilirkişiler davaya konu tazminat tutarlarını anında hesaplayabilecek, kendilerinden rapor talep eden kurumlaraarzu ettikleri formatta sunabilecekler. Uzmanlarımızın hazırladığı “Bilirkişi Raporu Formatı” sayesinde, hesaplamalar ve rapor düzeni ile uğraşmadan, sunuma hazır, arzu ettiklerinde yorum ve ilaveler yapabilecekleri raporu dakikalar içinde hazırlayabilecekler.
  • Mali Müşavirler, Arabulucular, İnsan Kaynakları Yöneticileri ve benzeri meslek mensupları ihtiyaç duydukları tazminat hesaplarını kolaylıkla hazırlayıp, temsil ettikleri Şirket, Kurum ve Şahıslaraarzu ettikleri formatta dakikalar içinde sunabilecekler.
  • Barolar, Belediyeler, Devlet Daireleri, Kurumsal şirketler ve benzeri tüm kurum ve kuruluşlar, yaptığımız özel anlaşmalar ile üyelerine ve kurumlarına sayısız avantajlar sağlayabilir.

Bursa Barosu üyesi avukatlar uygulamayı yüzde 50 indirimli şekilde 238, 475, 710 ve 1420 liralık paketler halinde kullanabilecekler.