Bursa Barosu Staj Eğitim Merkezi Farazi Dava ve Duruşma Çalışması stajyerlerimizin heyet önünde iddia ve savunmalarını sunmalarıyla tamamlanmıştır. Baro Evi'nde 11 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilen törende, katkılarından dolayı Değerlendirme Kurulu'nda yer alan avukatlarımız ile Birinci olan gruplara Baro Başkanı Zeki Kahraman tarafından plaket verilmiştir. (11.06.2009)

PLAKET TÖRENİ

Farazi Dava ve Duruşma Çalışması ile stajyer avukatlarımızın, eğitimlerini tamamladıkları hukuk fakültelerinde aldıkları ve Baro Staj Eğitim Merkezi’nde verilen teorik bilgilerini somut olaylara uygulayarak deneyim kazanmalarının sağlanması amaçlanmıştır.
Özellikle, çalışmanın sözlü aşaması olarak adlandırdığımız son aşamasında mahkeme simülasyonunun gerçeğe en yakın şekilde canlandırılması planlanmıştır.

Farazi Dava ve Duruşma Çalışması, 30 Mayıs 2009 ve 6 Haziran 2009 tarihlerinde 2.Ağır Ceza Mahkemesi duruşma salonunda gerçekleştirilen sözlü aşamada, stajyerlerimizin heyet önünde iddia ve savunmalarını sunmalarıyla sona ermiştir.

Hukuk Grubu Sonuçları

Ceza Grubu Sonuçları

1.  Hukuk 1 Grubu

1.  Ceza 1 Grubu

2.  Hukuk 3 Grubu

2.  Ceza 4 Grubu

3.  Hukuk 5 Grubu

3.  Ceza 5 Grubu

Avukatlık mesleğine aday genç arkadaşlarımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Değerlendirme Kurulu’nda yer alan ve çalışma gruplarında danışman olarak görev yapan meslektaşlarımıza katkıları için teşekkür ederiz.

HUKUK GRUBU AYRINTILI LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN
CEZA GRUBU AYRINTILI LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

HUKUK GRUBU ( 30 MAYIS 2009 )
CEZA GRUBU ( 6 HAZİRAN 2009 )