Bursa Barosu Başkanı Av.Zeki Kahraman, Bursasporlu Avukatlar Platformu ile beraber Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu'nu Özlüce Tesislerinde ziyaret etti. (29.06.2009)

Baro Başkanı Av. Zeki Kahraman Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı`ya Baro Futbol takımına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Baro Başkanı Av. Zeki Kahraman yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Yeni seçilen yönetim kurulumuza başarılar diliyoruz. Geçtiğimiz sezon yakalanan başarıların önümüzdeki sezon yükselerek devam edeceğini düşüyorum. Bursaspor şehrin ortak bir değeri. Şehrin tüm kesimlerinin sizlere destek olması gerekir. Ekonomik açıdan destek olmalı, manevi açıdan destek olmalı. Başka Bursaspor yok. Bursaspor`un hak ettiği yerlere gelebilmesi için ortaklaşa bir çaba gerekiyor. Bursa büyük bir kent ve diğer şampiyonluğa oynayan kulüpler ile mücadele edebilecek potansiyeli var. Biz Baro olarak üzerimize düşen görev için istekliyiz. Yeni dönemde bir meslektaşımızın da görevde olması bizleri mutlu etti. Bundan sonraki her aşamada Bursaspor`a başarılar diliyoruz ."

Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek Baro Başkanı Zeki Kahraman`a teşekkür etti.