Bursa Barosu Başkanı Av. Zeki Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri, yeni atanan Bursa Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya’yı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. (22.07.2009)

Polis ve savunma el ele

Bursa polisi ile savunmanın temsilcisi avukatlar el ele verdi.

Bursa Barosu Başkanı Av. Zeki Kahraman ile başkan yardımcısı Av. Şerafettin İrmiş, yönetim kurulu üyeleri Av. Atilla Atik, Av. Şerafettin Yavuz ve Av. Nurhayat Altaca’nın katıldığı ziyarette konuşan Bursa Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, Bursa’nın huzur ve güveni için Bursa Barosu ile ortak çalışma yürütmeye hazır olduklarını söyledi.

Savunmanın kutsallığına inandığını, bu bağlamda avukatların ve Baro’nun, polisin çalışmasını önlemediğini, aksine hukuk zemininde olmasını sağladığını ifade eden Bursa Emniyet Müdürü Çatalkaya, böylece emniyet teşkilatının haksız eleştiriler almasının da önüne geçildiğini belirtti.

Bursa Barosu Başkanı Av. Zeki Kahraman da, bugüne kadar emniyet teşkilatının Bursa’nın huzuru ve güveni için çok önemli çalışmalar yaptığını, yeni dönemde bunun daha da gelişeceğine inandıklarını söyledi. Kahraman, Çatalkaya’ya, “Bursa Emniyeti ve Bursa Barosu arasındaki uyumlu çalışmanın sizinle daha da ivme kazanacağına inanıyoruz” dedi.