Çocukların gelişimlerinin bir toplum sorunu olduğu, herkesin bu sorumluluğu yüklenmesi gerektiği düşüncesiyle çocuk haklarının tanıtımı ve çocuklarla ilgili yasal düzenlemelerin uygulanması için çalışmalar yapan Baromuzun, 5 Nisan Avukatlar Günü’nde ziyaretçileri arasında çocuklar da vardı. (09.04.2010)

Geleceğimizi oluşturacak nesillerin yetişmesinde aldığı görevi büyük bir özveriyle yerine getiren okullarımızdan Şahinkaya İlköğretim Okulu, Bursa Tunçsiper İlköğretim Okulu, Özel Bursa Kültür Koleji İlköğretim Okulu ve Emine Örnek Koleji İlköğretim Okulu öğrencilerine; aydın ve donanımlı gençler yetiştirilmesine sivil toplum anlayışı ile destek veren Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı yönetici ve öğrenci grubuna ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

Şahinkaya
Bursa Tunçsiper