Bursa Barosu Türk Halk Müziği Topluluğu türkülerle coşturdu. Selahattin Alpay’ın konuk sanatçı olarak katıldığı konserde seslendirilen birbirinden güzel türkülere, salonu dolduranlar da eşlik etti. (30.04.2010)

Baromuz üyesi avukatlar ve adliye personelinden oluşan, Şef Yaşar Kemal Alim yönetimindeki Bursa Barosu Türk Halk Müziği Topluluğu, 2010 yılı konserinin konuk sanatçısı Selahattin Alpay’dı.

Konser, koronun seslendirdiği türkülerle başladı. Songül Ateşoğlu, Metin Sezgin, Cahide Alıcı-Rafet Polat, Mustafa Ülgen, Nazangül Bulut, Ayşen Bürksu, İsmail İşyapan, Sinan Muratoğlu, Şerafettin İrmiş, Akın Özgüç ve Nurhayat Altaca’nın seslendirdiği solo türkülerin ardından sahneye konuk sanatçı Selahattin Alpay çıktı.

Selahattin Alpay’ın, güçlü sesiyle söylediği birbirinden güzel türkülere Tayyare Kültür Merkezi’ni dolduran izleyiciler de eşlik etti.

Konserin sonunda Selahattin Alpay’ı kutlayan, Bursa Barosu Başkanı Zeki Kahraman, sanatçıya ve konsere gelmesini sağlayan iş ortağı TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş’a, ayrıca Tayyare Kültür Merkezi’ni tahsis eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye de teşekkür etti.