Moderatörlüğünü, televizyoncu gazeteci Şansal Büyüka'nın yaptığı Türkiye Futbol Federasyonu Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Yunus Egemenoğlu, Koblenz Landau Üniversitesi'nden Prof. Dr. Seyhan Hasırcı, Spor Hukuku Enstitüsü Başkanı ve CAS üyesi Av. Kısmet Erkiner ve Dijitürk Genel Müdür Yardımcısı Kerem Ertan'ın konuşmacı olarak katıldığı “Sporda Şiddet, Şike ve Teşvik” konulu panel Kervansaray Termal Otel'de gerçekleştirildi. (07.06.2010)

'Sporda Şiddet, Şike ve Teşvik' konulu panel Kervansaray Termal Otel'de gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü, televizyoncu gazeteci Şansal Büyüka'nın yaptığı panele, Türkiye Futbol Federasyonu Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Yunus Egemenoğlu, Koblenz Landau Üniversitesi'nden Prof. Dr. Seyhan Hasırcı, Spor Hukuku Enstitüsü Başkanı ve CAS üyesi Av. Kısmet Erkiner ve Dijitürk Genel Müdür Yardımcısı Kerem Ertan katıldı. Yapılan panelde, sporda şiddet konusu başta olmak üzere şike ve teşvik konusu ele alındı. Panelde özellikle hazırlanmakta olan yeni yasa tasarısı konusunda değerlendirmelerde yapılırken, bir an önce bu yasanın çıkmasının gerekliliği ele alındı.