Bursa Barosu Stajyer Avukatları geçtiğimiz günlerde bir iftar organizasyonu ile bir araya geldiler. (27.08.2010)

Bursa Barosu Stajyer Avukatları geçtiğimiz günlerde bir iftar organizasyonu ile bir araya geldiler. Burçman otelde gerçekleşen, Bursa Barosu Başkan Yardımcısı Şeraffetin İrmiş’in de katıldığı iftara 60’ a yakın stajyer avukat katıldı.

İftarda 2009-2010 dönemi stajyer avukatları ve bir sonraki dönem avukatları tanışma fırsatı buldular. Aynı dönemde olan stajyerler bu iftarla birlikte son organizasyona iştirak etmiş oldular. Stajyer avukatlar, geleneksel olarak yapılan iftar organizasyonunda bulunmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, çeşitli sebeplerden ötürü görüşme fırsatı bulamadıkları meslektaşlarıyla bir arada olmanın keyfini yaşadılar.

Yemek esnasında Selanik Barosu’ndan stajyer avukat değişim programı kapsamında gelen meslektaşlarımızın karşılanmasında görev alan stajyer avukatlara teşekkür sertifikaları verildi. Bu esnada stajyer avukat temsilcisi Yıldırım Hacıoğlu yaptığı konuşmada, “Bu iftar, stajyer olarak son birlikteliğimiz, bundan sonraki buluşmalarımız avukat olarak olacaktır. Bu sebeple organizasyonlarımızı Genç Avukatlar olarak bir Platformda gerçekleştireceğiz” diyerek geceye katılan meslektaşlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.