BURSA BAROSU ADLİ YIL AÇILIŞI KOKTEYLİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ. (03.09.2014)

BURSA BAROSU ADLİ YIL AÇILIŞI KOKTEYLİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Bursa Barosu’nun 2014-2015 Adli Yılı açılışı nedeniyle düzenlediği kokteyl yoğun katılım ile gerçekleşti.

Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryumu fuaye alanında gerçekleştirilen Yeni Adli Yılı açılış kokteyline, Bursa Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Turan Arslan, Bursa Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Sait Gürlek, Önceki Dönem Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bursa Milletvekili Ertuğrul Yalçınbayır, 1988-1990 Dönemi Bursa Barosu’nun 18. Başkanı Av. İsmail Acar, CHP Yıldırım İlçe Başkanı Av.Güner Aklan, Çağdaş Hukukçular Derneği Bursa Şubesi Başkanı Av.Aslı Evke Yetkin, akademik odaların başkanları ve Bursa Barosu’na kayıtlı avukatlar katıldı.

Bursa Barosu Başkanı Avukat Ekrem Demiröz kokteylde yaptığı açıklamada, Bursa Barosu olarak tüm amaç ve hedeflerinin hukukun üstün olduğu ve herkesin hukuk önünde eşit olduğu bir Türkiye yaratmak olduğunu kaydetti. Bu mücadelede avukatların zaman zaman yorgun düştüğünü belirten Demiröz, “Avukatlarımızın bir araya gelmeleri ve bazı sorunları tartışabilmeleri açısından geleneksel hale gelmiş olan bu kokteyli bir hayli önemsiyoruz. Umarım adil yargılanma hakkının ihlal edilmediği ve herkesin adalete güvendiği yeni adli yıllar yaşarız” diye konuştu.