Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu yöneticileri Baro Başkanımız Ekrem Demiröz'ü makamında ziyaret ettiler. (24.10.2014)

LIONLAR’DAN BARO BAŞKANI EKREM DEMİRÖZ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu yöneticileri, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Bursa Barosu seçiminde tekrar Başkan olan Ekrem Demiröz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bursa Barosu Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarete Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı Nejat Yahya, Geçmiş Dönem Genel Yönetmeni Ayşe Gülten Öztürk, Yönetim Çevresi Sekreteri Şeyda Şençayır ve Leo'dan Lions’a Geçiş Koordinatörü Serhan Şençayır katıldı.

Bursa Barosu Başkanı Ekrem Demiröz’e yeni hizmet döneminde başarılar dileyen Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı Nejat Yahya, Lionlar olarak gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerine dikkat çekerek, “Bizler, topluma faydalı işler yapmak adına var olan bir kuruluşuz. Bugüne kadar sağlık, eğitim, çevre ve ekonomi konuları ile ilgili birçok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdik. Son olarak Nilüfer Belediyesi’yle ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz Alzheimer Bakım Evi projesinin insanlık adına çok önemli bir hizmet olduğunu düşünüyorum” dedi.

Ekrem Demiröz’ü 25 Ekim Cumartesi günü Çelik Palas Otel’de Cumhuriyetin 91. Yılı kutlamaları kapsamında Lionlar tarafından düzenlenen baloya davet eden Yahya, “Cumhuriyet Sözcüsü ödülünü Prof. Dr. Emre Kongar’a takdim edeceğimiz Cumhuriyet Balomuzda sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız” diye konuştu.

Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu gibi topluma hizmetler yapan bir dernek ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Bursa Barosu Başkanı Ekrem Demiröz ise, Lionların gerçekleştireceği tüm projelerde işleyecek hukuksal süreç ile ilgili destek vereceğini kaydetti.

Ziyaret sonunda Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı Nejat Yahya tarafından Bursa Barosu Başkanı Ekrem Demiröz’e Lions flaması takdim edildi.