Baro Başkanımız Ekrem Demiröz, Manisa ve İzmir Barosu'nu ziyaret etti. Manisa Barosunu ziyareti esnasında Soma'nın Yırca köyünde yapılması planlanan termik santralin alanındaki 6 bin zeytin ağacın kesildiği bölgeye gidip, köylülerle zeytin fidanı dikti. (15.12.2014)

Yırca köyünde yapılması planlanan termik santralin alanındaki 6 bin zeytin ağacın kesildiği bölge.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Türkiye Barolar Birliği Başdanışmanı Zafer Köken, Manisa Barosu Başkanı Zeynel Balkız, İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan, Bursa Borusu Başkanı Ekrem Demiröz, Sakarya Barosu Başkanı Zafer Kazan

Zeytin ağaçlarının kesildiği bölge gezildi.

Köylülerle sohbet edildi ve hukuksal mücadelelerinde destek sözü verildi.

Kesilen ağaçların yerine TBB Başkanı Metin Feyizoğlu zeytin ağacı dikti.

Kesilen ağaçların yerine Baro Başkanımız Ekrem Demiröz de zeytin ağacı dikti.

Manisa Barosu Ziyareti

Baro Başkanımız Ekrem Demiröz İzmir Barosu'nu ziyareti esnasında ruhsat törenine katıldı ve genç avukatlara yönelik bir konuşma yaptı.